Въоръжен мъж с пистолет нападна и взе парите на момче до дискотека в Лозенец

Въоръжен мъж с пистолет нападна и взе парите на момче до дискотека в Лозенец Въоръжен мъж с пистолет ограбил момче до дискотека в Лозенец, съобщиха от полицията.
На 5 август, около 04.15 часа в районното управление в Царево е получен сигнал от охраната на дискотека в Лозенец, за това че на улицата между дискотеката и бар, е извършен въоръжен грабеж.
Установено е, че мъж насочил пистолет към 19-годишен бургазлия, като му взел насилствено сумата от 100 лв. След това непознатият се качил в лек автомобил БМВ, със софийска регистрация и напуснал местопроизшествието.
В резултат на бързите полицейски действия в местността „Тарфа” край Лозенец, е установен лекият автомобил, като е установено, че ползващият автомобила мъж, обитава вила в местността.
Със съдействието на служители от сектор „Специализирани полицейски сили” при областната дирекция на полицията в Бургас, са задържани обитаващите вилата трима мъже - всички са от София, на възраст от 18 до 20 години.
Съпричастността на всеки от тях към извършения въоръжен грабеж се изяснява от служители на районното управление в Царево. Извършени са множество процесуално-следствени действия - претърсване и изземване, разпити на свидетели и пострадали, разпити пред съдия, разпознавания и други. 
06.08.2020, 12:58 часа
497 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha