От МВР излязоха с подробности за катастрофата между Монтана и Лом

От МВР излязоха с подробности за катастрофата между Монтана и Лом От полицията съобщиха подробности за катастрофата между Монтана и Лом.
Пътният инцидент стана в петък, а за него съобщи първо медията ни.

От последните минути! Тежка катастрофа затвори пътя между Монтана и Лом /снимки/

Около 16 часа, на пътя в района на село Вирове, се движел монтански лек автомобил „Нисан Примера“, който бил управляван от 54-годишен водач от Ерден. Той пътувал към Монтана, когато не спазил нужната дистанция от движещия се пред него товарен автомобил "Фолксваген ЕЛ ТЕ 35" с монтанска регистрация, който намалил скоростта си, за да спре поради движещ се пред него друг автомобил, и го блъснал в задната дясна част. 
Вследствие на удара товарният автомобил излязъл вдясно от пътното платно, а лекият автомобил "Нисан Примера" продължил движението си и спрял в лявата пътна лента в насрещното.
Двете пътнички от лекия автомобил, на 30 и 36 години, са транспортирани за преглед в спешния център в Монтана с порезни рани и болки по тялото. Там те са прегледани и изписани за домашно лечение, като няма опасност за живота им. 
Водачите на возилата са тествани за алкохол, а пробите са отрицателни. Местопроизшествието е посетено от дежурна група на районното управление в Монтана.
Извършен е оглед на местопроизшествието и е образувано досъдебно производство.
 
31.08.2020, 12:09 часа
16055 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha