"Мис Северозападна България 2015" Инес Петрова ще представя България на "Мис Туризъм Планет" /снимки/

"Мис Северозападна България 2015" Инес Петрова ще представя България на "Мис Туризъм Планет" /снимки/ "Мис Северозападна България 2015" и "Фотомодел на Вселената 2018 - I" - Инес Петрова, ще представи страната ни за 6-ти пореден път на световен конкурс, съобщи управителят на модна агенция “X Model Group” Ивайло Йосифов. 
Този път красавицата от Берковица ще има честта да участва на 24-тото издание на конкурса "Мис Туризъм Планет", който ще се проведе в Атина, под патронажа на министерството на туризма на Гърция. Финалът на конкурса е на 9-ти септември.
Престоят на топ модела на “X Model Group” в Гърция, ще бъде 2 седмици. Инес вече пътува за гръцката столица, където днес пристигат модели от цял свят. Момичетата започват усилени репетиции и подготовка за бляскавото събитие. В програмата им са включени и големи туристически обиколки, както и посещение на планината Олимп. 
Инес Петрова известна още като миската с най-много корони и ленти в страната, поставя с участието си в "Мис Туризъм Планет 2020" и нов рекорд за Българка участвала в най-много световни конкурси.
01.09.2020, 15:19 часа
6676 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha