Майка уби петте си деца и се хвърли под влак в Германия

Майка уби петте си деца и се хвърли под влак в Германия Майка уби петте си деца, а след това направи опит за самоубийство, съобщиха германските медии.  
Децата са открити в частен апартамент в град Золинген в провинция Северен Рейн-Вестфалия, съобщи полицията, без да дава повече подробности. Те са били на една, две, три, шест и осем години, според "Билд". По-късно майката се е хвърлила пред влак, но е оцеляла със сериозни наранявания, се казва в доклада. Взета е под полицейска защита.
Според "Билд", бабата на децата се е обадила в полицията и е съобщила, че дъщеря ѝ, на 27 години, е убила пет от децата си и вероятно е избягала с другото си дете с намерението да се самоубие. По-късно 11-годишният син на жената е открит невредим, пише "Монитор".
Майката е пътувала до централната гара в Дюселдорф, на около 35 километра, където е скочила пред влак, съобщава "Билд". Тя е спасена между две от линиите и е откарана в местна болница за лечение, съобщи националната информационна агенция ДРА, позовавайки се на спешните служби.
Разследванeто продължава, съобщиха от полицията.
04.09.2020, 12:19 часа
975 1
Коментари

тъй ,де

06.09.2020, 21:55 часа
и що ли ми се струва , че и тук е защитеното от брюксел мургаво мнозинство ..? на 27 годинки - с 5 деца....животно хитро , прави сметки за пари , и туй-то
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha