При спецакция! Хванаха крадлив дядо и рецидивист, отглеждал канабис в Лом

При спецакция! Хванаха крадлив дядо и рецидивист, отглеждал канабис в Лом Вчера, между 9 и 17 часа, на територията на районното управление в Лом е проведена специализирана полицейска операция, съобщиха от МВР в Монтана. 
Целта на акцията е била противодействие на конвенционалната престъпност, повишаване чувството за сигурност на гражданите, осигуряване на добър обществен ред и безопасност на движението.
В хода й акцията са проверени 7 лица от криминалния контингент, 4 адреса, търговски обект, пункт за изкупуване на вторични суровини и лек автомобил. Разкрити са 3 престъпления. 
Заловен е 83-годишен дядо, извършил кражба на хранителни продукти от магазин. Той изявил желание да заплати нанесените щети. 
Униформените са хванали и 46-годишен криминално проявен и осъждан ломчанин, от чието жилище са иззети 9 растения канабис с височина между 27 и 102 см и общо тегло от 200 грама. 
Друг ломчанин е спипан с 0.350 кг тютюн и 139 ръчно свити цигари. Съставен му е акт по Закона за акцизите и данъчните складове.
При извършения контрол по безопасност на движението за установени нарушения на Закона за движение по пътищата са съставени 2 акта, допълват от МВР. 

*Снимката е илюстративна 
04.09.2020, 12:09 часа
998 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha