Тормоз в училище: Гонят дете с нож в ОУ "Христо Ботев" в Баница, родителите отказват да посещава школото /снимка/

Тормоз в училище: Гонят дете с нож в ОУ "Христо Ботев" в Баница, родителите отказват да посещава школото /снимка/ Дете е тормозено в основно училище "Христо Ботев" в село Баница, научи агенция BulNews.
Калин Ангелов разказал вкъщи, че по-голям ученик в школото го гонил с нож, връзвал го зад сградата и принуждавал да пуши трева. Това е и причината притеснената майка да не пуска детето си на училище. 
От Регионалното управление по образованието твърдят, че директорът не е информиран точно за такива случаи, но все пак има данни, че по-голямото момче е гонило по-малките, като това се случвало извън сградата.
„Когато той се прибра каза, че няма да отиде на училище, защото го е страх от момче, което го е гонило, за да го намушка с нож. Същото момче го е хванало и принуждавало да пуши трева. Учителка, случайно преминаваща, е успяла да окаже съдействие”, обясни майката Владимира Ангелова. 
По думи на детето по-голямото момче е отишло при него с червени очи и е започнало да го гони с нож. Той бързо се качил в училищния автобус, а шофьорът успял да изгони нападателя. Той обаче се заканил, че на следващия ден ще го заколи. 
Директорът на училището Теменужка Томчовска обясни, че е взела мерки.
„Съставен е протокол, със случая са запознати и отговорните инстанции”, добави тя.
28.09.2020, 10:22 часа
3769 4
Коментари

2

28.09.2020, 21:15 часа
Директорката гледа да има присъствие,че иначе и изстива стола на който са я курдисали!

bah mamu

28.09.2020, 19:35 часа
по наше време давахме пари дееба, сега те принуждават

Баце

28.09.2020, 19:28 часа
За тревата питахте ли у МВР-то у Дъбника?

1

28.09.2020, 10:44 часа
Директорката и учителите там са демотивирани и отдавна са изтървали контрола.Предпочитам да пътуваме до училище във Враца
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha