От последните минути! „Ауди“ размаза БМВ на възлов булевард във Враца, 4 линейки карат ранените /снимки/

От последните минути! „Ауди“ размаза БМВ на възлов булевард във Враца, 4 линейки карат ранените /снимки/ Тежък пътен инцидент е станал преди минути на възлов булевард във Враца, видя първо репортер на агенция BulNews. 
Катастрофата е на бул. „Мито Орозов“. До нея се е стигнало след като лек автомобил БМВ е правил разрешен ляв завой към бензиностанция "Феникс Петрол", като е отнел предимството на идващото от центъра „Ауди“ А4, което го е ударило в дясната част. И двете возила са с врачански регистрации и са управлявани от млади шофьори. Вследствие на силния сблъсък са пострадали едно момиче и две момчета, които са пътували в „Ауди“-то и едно момче от бавареца. 
Ударът е бил толкова силен, че и двата еърбега на „Ауди“-то са се отворили, а цялата му предна част е смазана. Щетите по БМВ-то също са сериозни – дясната му страна е размазана. 
На мястото пристигнаха полицейски екип и 4 линейки. Медиците транспортираха пострадалите във врачанската болница, като към момента няма повече данни за здравословното им състояние. 
Водачите са тествани за употреба на алкохол и резултатите са отрицателни. 
Влизащите във Враца от Оряхово да бъдат внимателни, тъй като две от трите пътни ленти са блокирани и движението се осъществява само в крайната. Много шофьори намаляват скоростта, за да видят какво е станало и създават допълнителни предпоставки за нови пътни инциденти. 
 
07.10.2020, 20:57 часа
8789 1
Коментари

малее

07.10.2020, 21:05 часа
С тия дваесегодишни курници,ше се изтрепат на равнище бе!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha