Кметът на Враца обяви строги мерки в общината заради пандемията от COVID-19, вижте какви са ограниченията /заповед/

Кметът на Враца обяви строги мерки в общината заради пандемията от COVID-19, вижте какви са ограниченията /заповед/ Кметът на Враца - Калин Каменов обяви по-строги мерки в общината заради пандемията от коронавирус, съобщават от местната управа.
След консултации с членовете на Общинския оперативен щаб, временно се въвеждат допълнителни мерки.
Всички спортни и културни мероприятия на закрито, които се организират от Община Враца и звената към нея, ще бъдат преустановени. Тържествата в детски ясли и градини на закрито също ще бъдат преустановени. Прекратяват се срещите в пенсионерските клубове до второ нареждане.
Община Враца препоръчва на ръководителите на творчески състави и спортни клубове да ограничат провеждането на събития на закрито, а репетиционният и тренировъчен процес да се провежда при строго спазване на противоепидемичните мерки. Директорите на учебни заведения е необходимо да въведат аналогични мерки. Препоръчително е и собствениците на нощни клубове, питейни заведения и дискотеки да спазват стриктно разпоредбите за заетост на местата.
Успоредно с въведените допълнителни мерки, ежедневно продължават съвместните проверки от РЗИ, БАБХ, Инспекторат и полиция.
 
23.10.2020, 10:16 часа
6560 3
Коментари

7878

23.10.2020, 17:14 часа
Калинчо с какво лице заряза кръстника си Цветанов като той те направи зам. министър, а после те направи и кмет на теб и гербаджиите ти нямат доверие.

Илиянчо=Вангелчо

23.10.2020, 17:03 часа
Тая снимка на нашия обичан и верен брат не е ли от първия мандат сега не носи тая вратовръзка има вече много парички за нови тоалети.

К. Каменов

23.10.2020, 16:57 часа
Днес четох една статия как една жена пита Боко тиквата, как е станал толкова честен като е лежал в Чехия в Затвора осем месеца за кражба на коли.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha