РЗИ-Видин: 6 човека се заразиха с коронавирус в областта за последните 2 дни, други 5-ма се излекуваха

РЗИ-Видин: 6 човека се заразиха с коронавирус в областта за последните 2 дни, други 5-ма се излекуваха По данни на РЗИ – Видин, има регистрирани 6 нови случая на коронавирус в областта за последните два дни. Заразили са се три жени и трима мъже.
Жените са на 33, 44 и 60 г. Две от тях са от община Видин и една е чужд гражданин. Две от лицата са потърсили лекарска помощ със симптоматика, а едно е изследвано като контактно. Към момента и трите жени са на домашно лечение.
Двама от мъжете пък са на 51 г. и един на 37. Двама са от община Видин, другият - от община Белоградчик. Две от лицата са потърсили лекарска помощ със симптоматика, едно лице е изследвано в частна лаборатория. Към момента един е хоспитализиран, а другите са на домашно лечение.
Пет лица, положителни за COVID-19, са оздравели в областта за изминалите 2 дни. Двама мъже са лекувани и изписани от видинската болница и един от ломската. Останалите 2 лица са били на домашно лечение. 
Към 10.30 часа днес потвърдените случаи на коронавирус в област Видин са 285, като 245 от тях вече са излекувани. 22 лица, положителни за COVID-19, са починали. Активните случаи са 18.
23.10.2020, 12:18 часа
914 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha