Съдия от Окръжния съд в Благоевград почина от COVID-19

Съдия от Окръжния съд в Благоевград почина от COVID-19 Трима души са загубили битката с коронавируса през почивните дни в МБАЛ "Югозападна болница", съобщи за БТА д-р Илия Тонев - управител на лечебното заведение, което обединява болниците в Сандански и Петрич. Двама от тях са общопрактикуващи лекари от Петрич, третият починал пациент е магистрат от Окръжен съд - Благоевград. Причина за смъртта им е тежко протичане на заболяването с усложнения, а починалите са с множество рискови фактори, посочи д-р Тонев.
Тази нощ в болницата е починал съдия Иво Харамлийски, съобщиха от окръжния съд в Благоевград. От там посочват, че в негово лице правораздавателната институция е загубила изключителен професионалист, който до последно е отстоявал принципите на справедливостта и закона.
На официалната си страница от Български лекарски съюз изказаха съболезнования на семействата на починалите лекари от Петрич. От там посочват, че д-р Димитър Андонов и д-р Васил Василев до последно са изпълнявали своя професионален и морален дълг и са се грижили с отдаденост за своите пациенти.
02.11.2020, 15:49 часа
698 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha