Футболистът на "Монтана" Борислав Балджийски е с COVID-19

Футболистът на "Монтана" Борислав Балджийски е с COVID-19 30-годишният полузащитник на "Монтана" Борислав Балджийски е диагностиран с COVID-19 инфекция.
Един от лидерите на монтанци е бил тестван на 30 октомври и след като станал ясен резултатът от изследванията е поставен под двуседмична домашна карантина. За останалите му съотборници няма притеснения, че може да са заразени, защото заради контузия Балджийски не е тренирал с отбора повече от 10 дни. Това е първи случай на коронавирус в "Монтана".
Днес всички футболисти, треньори и служители на стадион „Огоста“ си направиха задължителните в началото на всеки месец PCR тестове. Резултатите от тях ще станат известни най-рано в сряда след обяд. Причината за това е, че лицензираните столични лаборатории са претрупани с работа.
Освен Борислав Балджийски още двама футболисти на "Монтана" могат да пропуснат неделната домакинска среща с ЦСКА. Защитникът на монтанци Валери Христов и голмайсторът на монтанци Тони Тасев получиха травми на мача с "Локомотив" (Пловдив) и заменени принудително. От клуба казаха, че двамата за сега не тренират с отбора, по сериозна е травмата на Христов, но се надяват двамата да бъдат на линия за двубоя с 31-кратните шампиони.
04.11.2020, 09:57 часа
1341 1
Коментари

шамара

05.11.2020, 01:37 часа
Някои ако знае ли как се казва адвоката на това щастливо усмихнато младо момче, с чиято помощ са го осъдили на 2 години условно за убийство,да го препоръчам на мой познат осъден 4 месеца условно за нарушаване на карантина от вируса.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha