Експерт поиска Бойко Борисов да бъде вкаран в лудницата за спешно лечение

Експерт поиска Бойко Борисов да бъде вкаран в лудницата за спешно лечение Пиар експертът Радослав Бимбалов призова Бойко Борисов да бъде въдворен в лудница, понеже, според него, страда от тежко психическо разстройство и става опасен за обществото и за себе си. Бимбалов дори споменава конкретни симптоми на менталното разстройство на премиера, на които зове да се обърне внимание от медиците. Ето какво написа Радослав Бимбалов на стената си във фейсбук:

ОТВОРЕНО АЛАРМИРАЩО ПИСМО

До Козирките на Каскета, Оловните Войници на Християнсоциализма, Прокуратурата на Републиката

С копие до: д-р
Цветеслава Гълъбова, директор на Държавната Психиатрична Болница “Св. Иван Рилски”

Уважаеми дами и господа прокурори,

Знам, че сте много заети с важните разследвания по делата на Осемте Чекмеджета, затова ще съм максимално изчерпателен. Въпросът е важен. Законът за здравето ясно разписва какви са процедурите, по които гражданите може да алармират към Прокуратурата за хора, нуждаещи се от принудително психиатрично лечение. Без да се меся в професионалната експертиза на д-р Гълъбова, смятам, че лицето Бойко Борисов, от град Банкя, страда от остра форма на шизофрения. Налични са следните симптоми на заболяването:

– НАЛУДНОСТИ. Пациентът се чувства преследван от дронове, вуду-сайтове и метежи.

– ХАЛЮЦИНАЦИИ. Пациентът вижда някаква измислена, супер успешна, икономически стабилна и преборила пандемията държава, която нарича България.

– ДЕЗОРГАНИЗИРАНОСТ НА ГОВОРА И МИСЛЕНЕТО. Изреченията му са накълцани като описаната от психиатричната наука “словесна салата”. Даже в неговия случай има и “словесна ракия”.

– СОЦИАЛНА ИЗОЛАЦИЯ, ЗАНЕМАРЯВАНЕ НА ОБЛЕКЛОТО И ЛИЧНАТА ХИГИЕНА. Пациентът се е изолирал от месеци. Според очевидци живее в една джипка, паркирана в Банкя. Облича се перманентно с една синя риза или две жълти блузи.

– ЛИПСА НА АДЕКВАТНИ ЕМОЦИОНАЛНИ РЕАКЦИИ. Категорично. Не му трепна окото – нито от скорошните жертви на радикалния тероризъм в Европа, нито от тези на здравния тероризъм у нас.

– АЛОГИЯ (БЕДНОСТ НА РЕЧТА). Речта му е вмирисан, бездомен клошар, който хваща страница от речника, само когато му се ака.

Според Чл. 155. от Закона за здравето, “На задължително настаняване и лечение подлежат лицата, които поради заболяването си могат да извършат престъпление, което представлява опасност за близките им, за околните, за обществото или застрашава сериозно здравето им.” В тази връзка искам да ви призова да въведете в психиатрично заведение лицето Бойко Борисов. Той започва да буйства и става опасен за нас и за себе си. В повереното заведение на д-р Гълъбова може спокойно да продължи да чува похвали и аплодисменти, че управлява тази негова измислена държава България, в която животът ухае на асфалт от рози.

Със загриженост: Радослав Бимбалов 
05.11.2020, 13:13 часа
17307 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha