От последните минути! Тежка катастрофа в Борован, борят се за живота на пострадало момче /снимки/

От последните минути! Тежка катастрофа в Борован, борят се за живота на пострадало момче /снимки/ Тежка катастрофа е станала рано тази сутрин във врачанското село Борован, видя първо репортер на агенция BulNews.
Малко след 7 часа лек автомобил „Фолксваген Голф“ 4 се е забил с голяма скорост в уличен стълб. От силния удар колата е напълно унищожена. Асфалтът около автомобила е целият в кръв.
Мястото на инцидента е на 50 метра от къщата, която миналата година беше съборена от ТИР.
По първоначална информация в германската кола са пътували три момчета от Борован. Тежко е ранен приятел на шофьора. Младежът е закаран в болницата в Бяла Слатина с тежка черепно-мозъчна травма и лекарите са борят за живота му.
Шофьорът обаче е леко ранен и е избягал от мястото на катастрофата, заедно с дугото момче. По-късно той е потърсил помощ в болницата в Бяла Слатина и е признал, че е бил в катастрофиралата кола.
Проверка на полицията вече е установила, че регистрационните номера на смачканата кола са от друго превозно средство.
Възрастен мъж с окървавена глава разказа, че по-рано сутринта тримата младежи са го били, тъй като е отказал да ги закара до Бяла Слатина. След скандала в циганската махала, те се качили в колата и потеглили сами. По непотвърдена информация, шофьорът е неправоспособен.
В момента полицията е организирала издирвателни мероприятия, за да бъде открит избягалият водач, за да бъде тестван за наличието на алкохол и упойващи вещества.
06.11.2020, 08:09 часа
18438 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha