Ексклузивно в BulNews! Вижте на видео тежката катастрофа в Борован

Ексклузивно в BulNews! Вижте на видео тежката катастрофа в Борован В редакцията на агенция Bulnews бе изпратен видеоклип на тежката катастрофа в Борован, при която пострадаха двама души.
Припомняме Ви, че пътният инцидент стана вчера, а за него съобщи първо медията ни.

От последните минути! Тежка катастрофа в Борован, борят се за живота на пострадало момче /снимки/

Малко преди 7 часа 23-годишният Р. М. И., водач на "Фолксваген Голф 4", тръгнал с двама свои приятели към Бяла Слатина - П.П.М. на 18 г. и 17-годишният А.В.А., и тримата от Борован. 
Един от возещите се в „Голф“-а решил да заснеме "вълнуващото" им пътуване. Във видеото се вижда как шофьорът изпреварва всички автомобили, без да мисли за последствията. "Голф" -ът буквално лети по пътя, навлизайки в едната, а след това в другата лента, като накрая водачът губи контрол над нея и се забива в стълба край детската градина в общината. Ударът е бил толкова силен, че телефонът на снимащия, който се вози на задната седалка, изхвърча и пада под волана, а колата е огъната като консерва. През цялото време в записа се чува тежкото дишане и страданието на ранените момчета.
Веднага след катастрофата неправоспособният Румен напуснал мястото, като по-късно обаче е установен и прегледан в многопрофилната болница в Бяла Слатина. 
18-годишният П.П.М., който е седял на предната дясна седалка, е с черепно-мозъчна травма и е настанен в хирургичното отделение, като опасност за живота му няма. А. В. А., който седял отзад и снимал клипа, е с охлузни рани по главата и комоцио, обслужен е и е освободен за домашно лечение.
Причината, довела до зверския удар, е несъобразена скорост с особеностите на пътя при навлизане на ляв завой. От полицията уточняват, че щетите по колата са за около 1000 лева. 
На водача е съставен акт, а по случая е образувано досъдебно производство.

07.11.2020, 10:14 часа
19381 3
Коментари

големи селяни

07.11.2020, 18:40 часа
Не са газари, а са пълни тъпанари.

Румбакис папайайогос

07.11.2020, 11:25 часа
легендари, големите газари

Mary on a cross

07.11.2020, 11:24 часа
Езък, а можехме да ги пишем и тях ковид -_-
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha