Апаш задигна каса с 30 бона и я метна край Дунав /снимки/

Апаш задигна каса с 30 бона и я метна край Дунав /снимки/ Крадец задигна фирмена каса с около 30 000 лева, взе парите и я изхвърли на трудно достъпно място край Дунав. Престъпникът е установен и задържан, съобщиха от полицията в Русе.
Работата по случая започнала, когато на 9 ноември т.г. сутринта е подаден сигнал от мъж, че в периода от 18 часа на 6 ноември до 7.30 часа на 9 ноември от офис на управлявано от него търговско дружество, намиращ се на ул. „Тулча“ е отнета неукрепена метална каса с около 30 000 лева.
В резултат на предприетите множество действия полицаите разкрили автора на престъплението – 38-годишен мъж от Русе, и на 25 ноември той бил задържан. Извършени са претърсвания на няколко адреса, където са намерени около 90 грама златни накити, черна и бяла техника, за които има данни , че са придобити с част от откраднатата сума, както и 14 025 лева в брой. Извършен е оглед на местност в западен парк „Приста“ и е открита захвърлената каса.
Мъжът е задържан за 72 часа с прокурорско постановление. Ще се поиска да му се наложи постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“.
27.11.2020, 15:26 часа
970 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha