Само в BulNews! Служител на Гражданска защита в Монтана е блъснал онази нощ пешеходеца във Враца, борят се за живота му

Само в BulNews! Служител на Гражданска защита в Монтана е блъснал онази нощ пешеходеца във Враца, борят се за живота му Шофьорът, който блъсна във вторник през нощта пешеходец във Враца, е служител на Гражданска защита в Монтана, научи ексклузивно агенция BulNews.
МВР вчера официално съобщи, че около 1.10 часа предишния ден, на бул. „Васил Кънчов“, е станало тежко ПТП с пострадал човек. За него BulNews писа още в сряда.

Среднощен инцидент! Кола блъсна пешеходец на възлов булевард във Враца, пострадалият е в болница

Разследване на медията ни установи, че инцидентът е бил в подлеза на ж.п. гарата. Удареният 42-годишен мъж е бездомник, който се е движел не по тротоара, а по пътното платно. По тази причина 34-годишният шофьор от Монтана не успял да спре навреме и го помел със своето „Ауди“. Удареният човек бил облечен изцяло в черни дрехи.
Веднага била извикана линейка, която закарала пострадалия в болницата. Там бързо било установено, че мъжът е в тежко състояние и веднага бил вдигнат за столичната болница „Пирогов“. В София спешните медици втори ден се борят за живота му, но прогнозите за оцеляването му не са оптимистични. При катастрофата на асфалта останала голяма част от мозъка му и още тогава е станало ясно, че пораженията по главата са изключително тежки.
03.12.2020, 11:05 часа
4789 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha