Фирма направи нови тротоари като дарение за село от община Монтана

Фирма направи нови тротоари като дарение за село от община Монтана Извършено е изграждане на тротоарите към главния път на село Студено буче. Строителството е дарение от фирмата, изпълнител на основния ремонт на държавния път, който минава през селото. Проектът не включвал изграждане на тротоари.
За доброто дело съобщи кметът на града Златко Живков при завръщането му към работа след 20 дневна домашна карантина и лечение от коронавирус.
Другото село, през което се ремонтира основно държавен път, е Благово.
В кметството на село Стубел са направени благоустроявания за работа и достъп на хора с увреждания. В село Горно Белотинци е извършен ремонт на кметството и на клуба на пенсионера. В село Долна Вереница също са направени ремонти на първия и втория етаж на кметството. В Габровница продължава ремонтът на читалището. Тъй като то е едно от най-големите в общината, някои от строителните дейности ще продължат и през 2021 година. В Сумер са почистени канавките около пътя за Вършец, който минава през селото. Почистен е и гробищния парк. В Трифоново са сменени улични осветителни тела. В Долна Рикса е извършена хоризонтална и вертикална планировка на централната част. Изкърпен е пътя до селото и се строи автобусна спирка. Във Винище е ремонтирана северната фасадна стена на читалището. В Крапчене продължава изграждането на новия православен храм „Свети Димитър”.
 
03.12.2020, 16:54 часа
1362 1
Коментари

Найденов

04.12.2020, 07:35 часа
Във село Винище, до къщата на улица Валентина Терешкова №9 е кал и неможе да се стигне през зимата. Благодарим ти кмете!!!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha