Три пожара вдигнаха на крак огнеборците във Видинско

Три пожара вдигнаха на крак огнеборците във Видинско Три пожара са гасили огнеборците във Видинско, съобщиха от областната дирекция на МВР в крайдунавския град.
В събота, след получен сигнал в 7.33 часа, два екипа са гасили пожар в сграда, в частен имот в Новоселци. От огледа е установено, че причината за инцидента е късо съединение. Огънят унищожил 12 кв м покривна конструкция, домашно имущество, мебели, бяла и черна техника. Благодарение на бързата реакция на пожарникарите сградата била спасена.  
Същия ден, след получен сигнал в 18.36 часа, екип на Районна служба "Пожарна безопасност и защита на населението" във Видин гасил запалени отпадъци в метален контейнер за смет на кръстовището на улиците „Рибарска“ и “Дунавска“ в областния град. При пожара няма нанесени материални щети.
Тази сутрин в 5.19 часа на тел.112 постъпил сигнал за пожар в къща в село Ивановци. Огънят унищожил 50 кв м покривна конструкция, електрически проводници и домашно имущество. На мястото пристигнали два екипа на пожарната, които потушили пламъците и спасили близките три сгради.
Причината за възникването на огъня е късо съединение.

*Снимката е илюстративна 
07.12.2020, 11:38 часа
828 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha