Футболисти на "Кариана" /Ерден/ на крачка от трансфери в нови отбори

Футболисти на "Кариана" /Ерден/ на крачка от трансфери в нови отбори Отбори от Първа и Втора лига вече водят преговори с футболисти на "Кариана".
От ръководството на северозападния клуб обявиха, че от 1 януари 2021 година ще развиват само ДЮШ, първият тим се разпуска, а играчите и треньорите са свободни да си търсят нови отбори. Това бе и причината на мача с "Хебър" (Пазарджик) 1:1, на стадиона в село Ерден да дойде новият треньор на "Славия" Александър Тарханов. Политиката на най-стария столичен тим е да взима млади футболисти, а руският наставник на „белите“ при всички случай би трябвало да е записал в тефтера си името на Владислав Цеков-Каската (на снимката).
21-годишният централен нападател бе спънат за първата дузпа, а след почивката вкара с глава изравнителния гол за домакините. Цеков, който се е разписвал 6 пъти през есента, обаче е преотстъпен от "Монтана" до края на сезона и ще трябва да се завърне на стадион „Огоста“. Наставникът на монтанци Атанас Атанасов също бе в Ерден онзи ден и той ще има последната дума.
Определено интерес не липсва и към други футболисти на "Кариана" -Николай Дичев, Стоян Предев, Мартин Николов, Георги Търтов, капитанът Евгени Игнатов-Бамзе и Емануил Личев (21 г.) почти сигурно остават в професионалния футбол. Борислав Дамянов пък вече се договори с новака в Първа лига ЦСКА 1948.
Убедителният лидер в Северозападната трета лига "Левски" (Лом) също е примамливо място да продължиш кариерата си. Организацията там е на много добро ниво, финансово клубът е обезпечен, край Дунава стяга здраво базата, а в отбора освен на опитни залагат и на млади футболисти. От последните в "Кариана" такива са Юлиян Весков, Деян Иванов, Християн Илиев, Пиер Пиеров и Кристиян Апостолов.
 
13.12.2020, 18:55 часа
2085 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha