"ВИП Секюрити" обяви награда от 200 бона за информация за окраднатото инкасо

"ВИП Секюрити" обяви награда от 200 бона за информация за окраднатото инкасо Компанията „ВИП Секюрити“, която е собственик на обрания инкасо автомобил в Перник, обяви парична награда срещу информация за престъплението. Фирмата предлага 200 000 лева в брой срещу достоверна информация. Това съобщиха от компанията в официална позиция.
"Всеки, който има такава, може да ни контактне през нашата страница във Facebook или по друг начин", пишат от „ВИП Секюрити“.
Нападателите на инкасо автомобила са били четирима и са били въоръжени. Един от служителите на фирмата е бил леко ранен след удар с оръжие по главата, става ясно още от официалната позиция.
„След проверка на звеното ни за вътрешна сигурност, имаме основания да смятаме, че инкасо екипа няма отношение и е жертва на нападение на организирана престъпна група“, категорични са от фирмата.
Припомняме, че около 16 часа вчера е бил получен сигнал за грабеж на инкасо автомобил. Обирът е станал в кв. „Васил Левски“. Мястото е неосветено. В близост има голям хранителен магазин, в който има видеонаблюдение.
По неофициална информация са откраднати 1 млн. лева.
19.12.2020, 12:36 часа
1596 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha