Тежка катастрофа с БМВ между Тополовец и Добри дол, има много ранени

Тежка катастрофа с БМВ между Тополовец и Добри дол, има много ранени Тежка катастрофа е станала вчера, около 15:25 ч., на пътя между селата Добри дол и Тополовец, съобщиха от МВР.
БМВ 525 е пътувало от Видин към Монтана, когато 44 г. шофьор от с. Медковец, загубил контрол над возилото си и навлязъл в насрещното, където се ударил челно в "Фолксваген Т Рок", управляван от 68 мъж от Видин.
Причината за тежкия инцидент е движение с несъобразена скорост с пътните условия - дъжд и мокра пътна настилка, уточняват от полицията.
Катастрофата е станал на прав участък, при изкачване на път с надлъжен наклон, когато водачът изгубил контрол над колата си, и навлязъл в насрещната пътна лента.
В следствие на удара М. С. П, който е шофирал БМВ-то, е със средна телесна повреда, изразяваща се във фрактура на ляв глезен. Пътуващият с него М. С. С., на 21 г., от Дунавци, също е получил средна телесна повреда, изразяваща се във фрактура на ляв глезен.
Със средна телесна повреда е и Е. Л. И., на 64 г., от Видин, който е пътувал в лекия автомобил "Фолксваген Т Рок". Мъжът е с фрактура на дясна китка.
Пострадалите са транспортирани и настанени за лечение в МБАЛ Лом, без опасност за живота. Водачите са изпробвани за употреба на алкохол с техническо средство, като пробите са отрицателни.
Местопроизшествието е посетено от дежурен дознател, извършен е оглед и по случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 34 3, ал. 1, б. "а" от НК.
Работата по случая продължава РУ Лом.

Снимката е илюстративна.
27.12.2020, 14:31 часа
8221 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha