Община Берковица награди деца с изявени дарби /снимки/

Община Берковица награди деца с изявени дарби /снимки/ Всяка година Община Берковица подкрепя децата с изявени дарби, като ги стимулира с финансова награда за постижения в областта на науката, техниката, изкуството и спорта.
В навечерието на Коледа десетокласничките Дженифър Вакова, Габриела Георгиева и Карла Красимирова получиха грамоти и финансово подпомагане за призовите си места в конкурса за литературно творчество на тема „Обичам България, както я обичаше Вазов“.
Наградите на младите творци връчи зам.-кметът Спаска Георгиева, която поздрави децата за достойните им постижения и им пожела здраве, бъдещи успехи в областта на литературата и реализирани желания. 
Децата, предоставили заявления за еднократно финансово подпомагане в Община Берковица след 01.12.2020 г., ще получат своите награди в началото на следващата календарна година – 2021.
Съгласно наредбата за закрила на деца с изявени дарби през 2020 г., Община Берковица ги удостоява с еднократно финансово подпомагане в размер, утвърден от Общински съвет, и с грамоти.
28.12.2020, 16:58 часа
598 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha