Близките на починалото момченце организираха мълчалив протест пред полицията в Мездра

Близките на починалото момченце организираха мълчалив протест пред полицията в Мездра Мълчалив протест имаше днес пред полицията в Мездра. Той бе организиран от близките на починалото 8-годишно момченце. Техните искания са да се даде яснота по трагичния инцидент и да стане ясно каква е причината, довела до смъртта на детето.
Припомняме Ви, че в петък вечерта в железничарския град почина 8-годишният Томи, който е внук на ексдепутата Тома Томов. За трагичната случка съобщи първо BulNews.

Извънредно! Пиратка уби в Мездра внук на Тома Томов, напрежение около линейката /снимки/

Полицията работи по две версии по случая - смърт, настъпила вследствие на рана от огнестрелно оръжие и инцидент с пиротехническо изделие, като разследването се води под специален надзор.
Вече има задържан заради трагичния инцидент. Това е бащата на приятеля на детето, в чийто дом са играли двете хлапета преди Томи да почине. Срещу него вече има повдигнато обвинение и е задържан за срок от 72 часа.

Повдигнаха обвинение на мъжа, в чийто дом е починал внукът на Тома Томов

Очаквайте подробности!
10.01.2021, 11:01 часа
5277 1
Коментари

Мимо

10.01.2021, 12:35 часа
Да се замисли полицейския началник в града, как неговите подчинени контролират и проверяват хората с оръжия в града, как контролират тези без книжки, сред които и полицаи, които пият и си карат, защо трябват трагедии за да се замислим за това.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha