От полицията казаха кой е загиналият при тежката катастрофа между Монтана и Лом

От полицията казаха кой е загиналият при тежката катастрофа между Монтана и Лом От полицията излязоха с подробности за тежката катастрофа със загинал между Монтана и Лом.
За фаталния инцидент съобщи агенция BulNews.

От последните минути! Тежка катастрофа между Монтана и Лом, има загинал човек /снимка/

Вчера, около 18.40 часа, в района на село Долно Церовене с посока на 50-годишен водач от село Крива бара се е движил лекия си автомобил „Фолксваген Бора” с монтанска регистрация от крайдунавския град към областния. Тогава на прав участък предприема изпреварване на специален автомобил МАН със софийска регистрация, навлиза в насрещната пътна лента и се блъска в предната лява част на движещия се срещу него влекач „Скания” със софийска регистрация, управляван от 43-годишен водач от Карнобат.
Вследствие на удара водачът на лекия автомобил губи контрол над управлението, завърта се на пътното платно и се блъска странично в предната част на следващия движещ се в посока от Монтана към Лом влекач „Скания” със софийска регистрация, управляван от 30-годишен жител на село Равнец.
От силния сблъсък „Фолксваген“-ът изхвърчал вляво извън пътното платно. При произшествието водачът на лекия автомобил е починал на място.
Водачите на товарните автомобили са изпробвани за употребата на алкохол, като пробите им са отрицателни.
Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група на районното управление в Лом, извършен е оглед и е образувано досъдебно производство.
Трупът на починалия водач е транспортиран за аутопсия в болницата в Монтана.
Работата по изясняване на случая продължава.

 
22.01.2021, 10:31 часа
6216 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha