ГЕРБ изрита велможата Владо Тошев от шефското място във Видин

ГЕРБ изрита велможата Владо Тошев от шефското място във Видин ГЕРБ смени областния си координатор във Видин, съобщиха от партията на управляващите.
От днес функциите поема Александър Матеев, който наследява на поста депутата в 4 поредни мандата Владимир Тошев. Промяната беше обявена на пресконференция, в която участва административния секретар на партията Цветомир Паунов.
„Колегите приеха единодушно решението на Изпълнителната комисия, областен координатор на ГЕРБ за област Видин да бъде утвърден г-н Александър Матеев, който още от самото начало е в партия ГЕРБ, и който заедно с всички останали колеги от общинските структури и г-н Тошев, който остава част от областното ръководство и продължава да работи в екип с всички останали колеги, да поеме функциите на областен координатор“, каза Паунов.
Той опроверга слуховете в крайдунавския град, че смяната се налага заради трусовете в местната организация и оттеглянето на доста членове от последните месеци. Според него няма „никакъв - нито политически, нито личностен, нито партиен проблем или мотив за тази промяна на областния координатор".
Тошев се оттегли от поста, като намекна, че ще даде път на младите.
"Искам да благодаря в този момент на ръководството на ПП ГЕРБ в лицето на Изпълнителната комисия, лично на г-н Борисов като председател на партията и на г-н Паунов, като административен секретар на партията, за пълното съдействие, изключителната отговорност и разбиране към видинска област и към Северозапада. Фактите са много. Последната среща, която беше тази седмица с премиера, е в продължение на работата и в неговото уверение, че магистралата от Видин до Ботевград, ще бъде завършена в рамките на 2 години", увери Тошев.
24.01.2021, 19:46 часа
4336 1
Коментари

ЧЛЕН

25.01.2021, 08:47 часа
ВРАЦА ?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha