Кошмар без край! Врачанин почина от COVID-19 в монтанска болница

Кошмар без край! Врачанин почина от COVID-19 в монтанска болница Коронавирусът е взел нова жертва от Враца, сочат данните на Регионалната здравна инспекция.
Починал е 68-годишен жител на областния център, той е бил настанен за лечение в МБАЛ „Сити Клиник“ – Монтана, където въпреки положените усилия на медиците е изгубил битката с коварната болест. Той е един от новите случаи, обявени регистрирани през последните 24 часа.
53 са новите случаи на COVID-19 в област Враца през изминалото денонощие. Трима от новорегистрираните са хоспитализирани.
В община Борован са установени 4 лица, като от тях в УМБАЛ „Света Анна“ – София е настанена жена от село Борован.
11 лица, на възраст от 19 г. до 77 г. от община Бяла Слатина са сред заболелите.
В община Враца, с положителни резултати за коронавирус са 19 лица, които са между 26 - и 73 –годишна възраст.
В община Козлодуй са регистрирани 4 лица, в община Криводол – също 4, 5 са новозаразените в община Мездра, като в Тубдиспансера е настанен 76 г. мъж от Мездра. От общините Оряхово и Роман са установени по два нови случая, а в общините Мизия и Хайредин – по един новозаболял, като в МБАЛ „Свети Иван Рилски“ – Козлодуй е настанен 53 г. мъж от с. Хайредин.
553 са активните случаи в област Враца към момента, като от тях 77 са хоспитализирани. Починалите са 231, а напълно излекуваните – общо 4561.
 
17.02.2021, 10:07 часа
2222 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha