Мрачни данни: Коронавирусът отне живота на 7 човека от Врачанско

Мрачни данни: Коронавирусът отне живота на 7 човека от Врачанско Седем човека с коронавирус починаха във Врачанско, съобщиха от РЗИ.
За изминалото денонощие са издъхнали двама мъже от града - на 72 и 75 години и една жена на 68 години. Те са били настанени в "Пирогов" и в МБАЛ "Христо Ботев". Починали са и мъж и жена от Бяла Слатина на 73 и 81 години. Мъжът е бил приет в МИ МВР-София, а жената - във врачанската болница. 
Коронавирусът е убил и 51-годишна жена от Козлодуй, която е била хоспитализирана в местната многопрофилна лечебница, както и 69-годишен мъж от Мизия. Той е бил хоспитализиран в същата болница.
114 са новите случаи на опасната болест за изминалите 24 часа, като от тях 26 са настанени в лечебни заведения, а останалите се лекуват у дома.
За всички потвърдени случаи са започнати и продължават епидемиологичните проучвания за установяване и предприемане на мерки спрямо положителните и контактните лица, като в рамките на деня са изготвени общо 120 нови предписания за карантина на такива лица.
16.03.2021, 11:18 часа
5482 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha