От последните минути! Кървава катастрофа край Враца, пътят за Оряхово е затворен /снимки и видео/

От последните минути! Кървава катастрофа край Враца, пътят за Оряхово е затворен /снимки и видео/ Кървава катастрофа с тежко пострадал затвори пътя от Враца за Оряхово, видя първо репортер на агенция BulNews.
Тежкият инцидент е станал преди минути, на изхода на областния център. До него се е стигнало след като водачът на лек автомобил „Пежо“, който е пътувал към Враца, загубил контрол над управлението на завой и се ударил челно в движещия се към село Баница „Сеат“. Вследствие на зверския сблъсък и двете возила са изхвърчали от пътя. Шофьорът на испанското возило успял да излезе от смачканата кола и сигнализирал за произшествието, за да бъдат предотватени други инциденти. На мястото се отзовал екип на БГ ТОЛ, който спрял движението и подал сигнал на спешния телефон 112.
И двете коли са с врачански регистрации, като „Сеат“-ът е управляван от около 50-годишен мъж, който е пътувал със свой приятел. Зад волана на „Пежо“-то е бил мъж на средна възраст, който е пострадал тежко при силния сблъсък. 
На мястото има екип на полицията, две пожарни и линейка. 
Тежко пострадалият е транспортиран във врачанската болница, където медиците ще се борят за живота му. 
Движението по трасето е блокирано, като вече са се образували опашки и в двете посоки.   


 
22.03.2021, 11:43 часа
16467 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha