Надзирател от затвора в Бобов дол се обеси във вилата си, откри го баща му

Надзирател от затвора в Бобов дол се обеси във вилата си, откри го баща му Служителите в затвора в Бобов дол са в шок от самоубийството на 33-годишния Ивайло Ханджийски, който се обеси във вилата си. Младият надзирател бе открит на въжето от своя баща във вилата им в дупнишкото с. Баланово.
Трагедията се разиграла в понеделник, когато таткото намерил своя наследник да виси на предпазен колан от лек автомобил в мазето на къщата. Ивайло Ханджийски живеел с родителите си, не бил семеен. Фамилията рядко посещавала вилата в Баланово, предаде „Струма”.
В понеделник вечерта надзирателят не се прибрал вкъщи след пътуване до София. Родителите позвънили в столицата, за да попита какво се случва, но оттам отвърнали, че Ивайло отдавна си тръгнал.
Бащата започнал да го издирва по приятели и познати, но от сина му нямало и следа. Тогава възрастният мъж решил да провери дали случайно наследникът му не е отишъл на вилата им и останал шокирал от гледката - синът му висял безжизнен на греда в мазето.
Съсипаният родител веднага се обадил на спешния номер 112 и на мястото пристигнали медицински екип с линейка и полицаи от Дупница. За жалост лекарите само констатирали смъртта на младия мъж. Криминалистите пък не открили следи от насилие, затова работната версия за трагедията е самоубийство.
Остава мистерия защо Ивайло направил фаталния избор, няма оставено предсмъртно писмо, което да помогне за разплитане на трагедията.
Неговите колеги от зандана в Бобов дол обяснили, че не са забелязали притеснителна промяна в поведението му, която да даде индикации за намеренията му да сложи край на живота си.
Трупът на Ивайло Ханджийски е закаран за аутопсия в Кюстендил.
24.03.2021, 15:49 часа
1678 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha