Скъсаха веригите: 8 души от Монтанско нарушиха карантината си

Скъсаха веригите: 8 души от Монтанско нарушиха карантината си Полицията е заловила 8 души, нарушили карантината си в Монтанскоо, съобщиха от МВР.
Вчера при посещение на 4 адреса в Лом, където местни жители следвало да спазват наложената им домашна карантина, дежурен автопатрул на районното управление установил, че обитателите нарушават наложената им противоепидемична мярка.
За случаите е уведомен дежурен прокурор от Районна прокуратура Лом и образувани преписки.
В същия ден, около 14 часа, в село Громшин при извършена полицейска проверка служители на Участък Бойчиновци установили, че 19-годишна местна жителка с наложена карантина от РЗИ във връзка с пристигането й от Обединеното кралство не спазва противоепидемичната мярка.
По случая е образувана преписка. В село Габровница също е посетен адрес, където карантинна мярка против разпространението на заразна болест следвало да спазват двама жители, момче на 15 години и 45-годишна жена. При извършената проверка двамата не са установени на посочения адрес.
По случая е образувана преписка.
В същото село е проверен дома на 42-годишен местен жител. Полицаите установили, че е нарушил наложената му домашна карантина.
По случая е образувана преписка районното управление в Монтана.

*Снимката е илюстративна
25.03.2021, 11:29 часа
897 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha