Водачите на листи на БСП в крайдунавските градове в обща борба за промяна и възраждане на региона

Водачите на листи на БСП в крайдунавските градове в обща борба за промяна и възраждане на региона "Лодката на Свободата" по Дунав от Видин до Силистра, акустира на Козлодуйския бряг. Водачът на листата на БСП в Област Враца Анастас Попдимитров посрещна колегата си от Монтана, Атанас Костадинов.
“Червеният лъч тръгна от Видин и ще стигне до Силистра. Целта е да покажем, колко е красив този край на България и да докажем, че в "Дунавската стратегия" има смисъл и огромен потенциал. България е член на “Дунавската стратегия” и повече от 15 години нищо не се случва. Последната светла точка е в Белград. От там до Силистра нищо не се е развило; няма развитие на речния туризъм, няма места където да акустират туристи с малки кораби или яхти. Всички виждаме какво направи за този прекрасен крайдунавски регион срутището ГЕРБ", каза Атанас Костадинов при предаване на капитанските знаци на колегата си от Враца. 
“Убеден съм, че с капитанска шапка и с визия за бъдещето на България, ние сме готови и искаме да поемем управлението на държавата, за да преродим не само този регион. Това не е просто река или държавна граница, това е магистрала без дупки. Това е златна нишка, която години наред е умишлено потапяна в тинята”, допълни Анастас Попдимитров
Той обеща да предаде посланието на следващия капитан - проф. Румен Гечев, който ще се качи на "Лодката на Свободата" утре от пристанището в Никопол. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление.
28.03.2021, 13:14 часа
1169 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha