Мартин Харизанов: Аз ще бъда гласът на младите и се ангажирам той да бъде чут

Мартин Харизанов: Аз ще бъда гласът на младите и се ангажирам той да бъде чут Кандидатът за народен представител от коалиция ГЕРБ – СДС за 6-и МИР-Враца Мартин Харизанов е един от най-активните млади хора в града.
Той е предприемач и член на Управителния съвет на ПФК "Ботев Враца”. Председател е на Алумни клуб ,,Финанси 2013” на Стопанска академия "Д.А. Ценов” – Свищов. Завършил е със степен „магистър“ Стопанска академия "Д.А. Ценов” - Свищов, специалности "Финансов мениджмънт” и "Финансово управление на публичния сектор”, а в момента кара докторантура по икономика на тема „Финансово осигуряване за развитието на Северозападния район и планиране“.  Той е един от организаторите на състезанието за млади предприемачи "Аз избирам да се развивам във Враца”. Семеен е и има две прекрасни деца. 
Веднъж вече той получи одобрението на врачани като събра рекорден брой преференции в надпреварата за общински съветници на местни избори 2019, което само показва желанието на хората за млади и енергични лица в политиката.
Като човек, силно заинтересован от бъдещето на младите хора в Северозападна България, посочва развитието им и това на младежта като активна част от гражданското общество, за свой основен приоритет на народен представител
"Децата и младото поколение имат повече нужда от примери, отколкото от критика. Тях ги интересува личността, идеята която носиш и визията за политическо бъдеще на България. Те искат да знаят, че си готов да се бориш за кауза!“, казва Харизанов.
За друг свой приоритет посочва образованието, което е приоритет и на коалиция ГЕРБ – СДС за следващите 4 години. 
Като народен представител Мартин Харизанов смята да работи за развитието на туризма, спорта и връщането и задържането на младите хора в Северозапада.
„Стъпвам смело, уверено и отговорно към 45-то Народно събрание с чисто сърце и оптимизъм, които нося вече 31 години! Мога да поемам ангажименти и да ги реализирам напълно и винаги нося отговорност за действията си. Моята мотивация, за да изпълня приоритетите си, е любовта към родното ми място и прекрасното ми семейство. Аз ще бъда гласът на младите и обещавам, че този глас ще се чува в Народното събрание. Подкрепете ме като гласувате с номер 28 в интегралната бюлетина и с преференция 110“, казва Мартин Харизанов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
02.04.2021, 10:05 часа
2723 0