Пълна безотговорност! 5-има от Монтанско нарушиха карантината си

Пълна безотговорност! 5-има от Монтанско нарушиха карантината си Петима души от Монтанско са нарушили карантината си, съобщиха от пресцентъра на полицията в областния град.
Вчера, около 15 часа, служители на Участък Медковец извършили проверка на адрес в село Медковец, където карантинна мярка трябвало да спазва 55-годишен жител. При посещението той не бил установен на адреса.
По същото време служители на Участък Якимово извършили проверка за спазване на карантина на адрес в село Комощица, обитаван от 25-годишен жител, при която не бил установен на адреса.
Полицаи от районното управление в Монтана извършили проверка на адрес в кв. „Огоста” в града, обитаван от 33-годишен, който трябвало да спазва домашна карантина. При извършената проверка той не бил установен на адреса.
Около 11.30 часа служители на Участък Огоста проверили на адрес в с. Сумер, където карантинна мярка трябвало да спазва 38-годишен жител, който също не е бил установен на адреса.
Около 21 часа в село Громшин, в близост до гробищния парк служители на Участък Бойчиновци спрели за проверка лек автомобил "Мазда 3" с монтанска регистрация, управляван от 32-годишен местен жител. При извършения контрол е установено, че водачът е поставен под карантина.
По случаите са образувани преписки.

*Снимката е илюстративна
01.04.2021, 12:29 часа
1056 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha