РЗИ-Враца с мрачни данни: COVID-19 уби още петима от областта

РЗИ-Враца с мрачни данни: COVID-19 уби още петима от областта Петима души от Врачанско загубиха битката с коронавируса, съобщиха от Регионалната здравна инспекция. 
През последното денонощие са починали 82-годишен мъж от Малорад, който е издъхнал в белослатинската болница и 66-годишен от Гложене. Той е загубил битката със заразата в монтанската лечебница. Жена от Бяла Слатина на 72 години е починала в  УМБАЛ "Света Екатерина" - София, а 72-годишен от Криводол е издъхнал във врачанската болница. В "МБАЛ - Христо Ботев" е починал и 77-годишен жител на областния град. 
За изминалите 24 часа са установени 69 нови случая на коронавирус в областта. 13 от тях са хоспитализирани поради влошено здравословно състояние. За всички потвърдени случаи са започнати и продължават епидемиологичните проучвания за установяване и предприемане на мерки спрямо положителните и контактните лица. уточняват от здравните власти. Вчера са изготвени общо 35 нови предписания за карантина.
2771 са активните случаи на коронавирус в област Враца, като 2507 от тях са настанени за домашно лечение, а 264 са настанени в болници. 
 
06.04.2021, 09:33 часа
3818 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha