Пламен Тодоров от Монтана: Подложен съм на системен тормоз от служители на ИАРА

Пламен Тодоров от Монтана: Подложен съм на системен тормоз от служители на ИАРА Пламен Тодоров от Монтана твърди, че е подложен на системен тормоз от служители на ИАРА. 52-годишният мъж дойде в редакцията на агенция BulNews с молба за помощ. 
По негови думи миналия петък, около 9.30 часа, той е пиел кафе с двама свои познати пред магазин „Жизел“ в Монтана. Тогава дошли двама служители на ИАРА, за да му връчат актове за незаконен улов. По негови думи те били от прекратено досъдебно производство от прокуратурата в Лом. 
„Отказах да взема актовете, след което двамата инспектори започнаха да ме обиждат. Единият от тях – В. С. ме удари по лицето. Koлегата му успя да го укроти, качиха се в джипа и си тръгнаха. Приятелите ми станаха свидетели, а веднага след това подадохме и сигнал до 112“, каза потърпевшият пред наш репортер. 
По негови думи В. С. е инспектор в ИАРА от 2017 г. и от встъпването му на длъжност тормози и други рибари. Пламен разказа, че преди 2 години той счупил стъклата на кола на друг жител на града и нарязал гумите, а след това взел и акумулатора. 
„Той се чувства недосегаем, прави каквото пожелае“, допълни още Пламен. 
Потърпевшият е подал жалби в полицията и в Районната прокуратура в Монтана и сподели, че очаква действия от органите на реда. 
09.04.2021, 08:50 часа
16262 2
Коментари

Emo

19.04.2021, 10:29 часа
Пламен Тодоров е мръсен бракониер, съд до дупка за него и останалите престъпници!

Никол

13.04.2021, 18:35 часа
а колко риба е извадил с мрежите си защо не каза
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha