От последните минути! Млада шофьорка се размаза на възлов булевард във Враца, минаването е затруднено /снимки/

От последните минути! Млада шофьорка се размаза на възлов булевард във Враца, минаването е затруднено /снимки/ Млада шофьорка е размазала колата си на възлов булевард във Враца, видя първо репортер на агенция BulNews.
Инцидентът е на светофарите на бул. „Васил Кънчов“ в областния център. Ударили са се „Фолксваген Шаран“ със софийска регистрация и „Рено Еспейс“ с врачанска регистрация, които се движели от кръговото кръстовище на „Лукойл“-а към светофарите на автогарата.
Немското возило е управлявано от млада жена. По нейни думи до произшествието се е стигнало, след като била засечена от лек автомобил „Дачия“, при което ударила „Рено“-то в задната му част.
За щастие при инцидента няма пострадали хора, но материалните щети по возилата са сериозни. По „Фолсваген“-а те са по-големи и са в предната му част, а по „Рено“-то са в задната, където е било ударено.
На местопроизшествието пристигна екип на полицията, който ще работи по изясняването на причините, довели до катастрофата.
Пътуващите по булеварда да се движат с повишено внимание, тъй като ударените возила все още са на пътното платно и затрудняват преминаването. Движението ще се нормализира, след като униформените служители позволят катастрофиралите коли да бъдат преместени.
12.04.2021, 18:30 часа
7517 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha