Оперират спешно Бойко Борисов в "Пирогов", пак няма да се яви в парламента

Оперират спешно Бойко Борисов в "Пирогов", пак няма да се яви в парламента На спешна операция ще бъде подложен премиерът Бойко Борисов, който преди минути бе забелязан да влиза изненадващо в "Пирогов", придържан от хора от охраната си и директора на болницата проф. Асен Балтов. 
Докато е бил в отпуска Борисов е спортувал, но това се е отразило неблагоприятно на стара негова травма в коляното. Той е получил много силни болки, заради които е потърсил лекарска помощ. След преглед и снимка е установено, че има излязъл вътрешен минискус в едното коляно, който дори е и леко скъсан.
Затова лекарите били категорични, че се налага незабавна операция, разузна медията ни от медицинския екип на болницата.
Все още не е ясно дали Борисов ще бъде опериран в "Пирогов" или ще се довери на спеца по подобни травми д-р Тони Георгиев, който вече е правил 3 операции на колената на лидера на ГЕРБ.
Така отново премиерът в оставка Бойко Борисов няма да се яви в сряда в парламента.
19.04.2021, 18:05 часа
3017 2
Коментари

Dedo

20.04.2021, 09:08 часа
#Аз вярвам на Боко менискуса!

Мая Манолова

19.04.2021, 20:27 часа
Айде де,откога престъпник като Румен Петков зе да дава акъл на НСО ! Абе и ти ли се мислиш за министър в новото правителство. Виж колежката Дончева - все пак с Цар сравнава Бойко. Дано се неналожи на нас да скъсаме жартиерите, че .......
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha