„ЛИВ“ и „Локо Футбол“ откриват юбилейното 20-о издание на общинския турнир по футбол на малки врати в Мездра

„ЛИВ“ и „Локо Футбол“ откриват юбилейното 20-о издание на общинския турнир по футбол на малки врати в Мездра Осем отбора ще вземат участие в юбилейното 20-о издание на общинския турнир по футбол на малки врати, организиран от Община Мездра.
Той ще се проведе от 5 до 21 май на спортната площадка в Средно училище „Иван Вазов“. Чрез жребий участниците в турнира бяха разпределени в две предварителни групи. 
В предварителна група „А“ съперници ще бъдат тимовете на „ЛИВ“, „Локо Футбол“, „Кохонес Гранде“ и „Община Мездра“, а в предварителна група „Б” - тези на „Моравица“, „Крета“, „Неудобните“ и „Ботевъ“ /Брусен/. 
Турнирът ще бъде официално открит на 5 май 2021 г. /сряда/ в 18.15 часа. В първата среща от 18.30 часа един срещу друг ще се изправят „ЛИВ“ и „Локо Футбол“ /от предварителна група „А“/, а във втората от 19.30 ч. - „Моравица“ и „Крета“ /от предварителна група „Б“/. 
Главен съдия на турнира ще бъде врачанският рефер Румен Каменов, а технически секретар - Никола Кръстев, мл. експерт „Спорт и младежки дейности“ в Община Мездра. 
В предварителните групи се играе по системата „всеки срещу всеки”, като напред продължават отборите, заели първите две места в групите. Турнирът ще продължи до 21 май, когато са мачът за бронзовите медали, финалът и награждаването на призьорите. 
Участниците в турнира решиха времетраенето на срещите да бъде две полувремена по 25 минути, а не по 20 мин., както беше досега.  
Класиралите се на първите три места ще получат купи, грамоти и парични награди. Наградният фонд на турнира е 1 400 лв. Паричната премия за първо място е 500 лв., за второ - 300 лв., за трето - 200 лв., за четвърто - 100 лв. 
Ще бъдат връчени и две индивидуални награди от по 100 лв. - за най-добър вратар и голмайстор, който ще бъде определен след изиграване на мача за III-IV място и финала. Предвиден е и специален отборен приз за феърплей също от 100 лв.
 
29.04.2021, 09:38 часа
577 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha