Съдят попски брат, убил жена преди 5 години и скрил трупа в клозет в Поликраище

Съдят попски брат, убил жена преди 5 години и скрил трупа в клозет в Поликраище

54-годишният Емил С. ще се изправи пред Окръжния съд във Велико Търново за убийство на жена в село Поликраище, разкрито 5 години по-късно.
Делото е образувано по обвинителен акт на Окръжна прокуратура - Велико Търново, с който подсъдимият Емил С. е обвинен в това, че на неустановена дата през месец февруари 2015 г. в с. Поликраище, общ. Горна Оряховица, умишлено умъртвил 49-годишната Цветелина Христова, известна в селото като Цеца Вълчицата. Емил намушкал жената няколко пъти в горната част на тялото с кухненски нож, след което скрил тялото и във външната тоалетна. След изчезването на Цеца, тя била обявена за издирване от близките си, но никой не свързал Емил със случилото се.
Убийството  бе разкрито миналия септември, когато  новият собственик на къщата на ужасите се натъкнал на човешки кости в закования клозет на двора. Те се оказали на изчезналата Цеца.
Емил живеел в къщата на брат си, местен свещеник, в Поликраище и работел като общ работник, но с доходите си купувал предимно алкохол и злоупотребявал с него. Той познавал Цеца, която живеела на квартира в селото, работела в зеленчукопроизводството и също често злоупотребявала с алкохол. През февруари 2015 г. вечерта, тя отишла в дома на Емил и била видимо пияна. Докато разговаряли и пиели вино, Цеца започнала да мести вещите на обвиняемия. Подразнен от нейните действия, той я намушкал няколко пъти с нож в тялото. След това жената излязла от стаята, като в следствие на нанесените ѝ увреждания, паднала в коридора и починала.
На сутринта той видял тялото, разбрал, че жената е мъртва и скрил трупа ѝ във външна тоалетна, чиято врата заковал. Емил продължил да живее в имота до юли 2020 г., когато в къщата избухнал пожар. Сградата станала негодна за обитаване и собств

09.05.2021, 13:40 часа
1001 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha