Станаха известни първите два полуфиналисти в общинския турнир по футбол на малки врати в Мездра /снимки/

Станаха известни първите два полуфиналисти в общинския турнир по футбол на малки врати в Мездра /снимки/ Станаха известни първите два полуфиналисти в 20-ото, юбилейно издание на общинския турнир по футбол на малки врати, организиран от Община Мездра, съобщиха от местната администрация.
Това са отборите на „Локо Футбол“ и на „Неудобните“.
Тимът на „Локо Футбол“ постигна две победи в предварителна група „А“ и се класира за следващата фаза на турнира. След като сразиха с 4:0 „ЛИВ“ (голмайстори: Ралин Тодоров - 2, Росен Крумов и Рич Данов), юношите на мездренския клуб записаха служебна победа с 3:0 срещу „Кохонес Гранде“, тъй като съперникът им не представи формуляр за извършен предсъстезателен медицински преглед.
Междувременно „Кохонес Гранде“ се наложиха в оспорван двубой над „Община Мездра“ с 1:0, като единственото попадение в мача отбеляза Иван Христов 4 минути преди края на редовното време.
В предварителна група „Б“ „Неудобните“ победиха последователно „Ботевъ“ /Брусен/ с 2:0 и „Крета“ със 7:0 и също заслужиха правото да спорят за призовите места в турнира. В първата среща се разписаха Алекс Савчев (който си направи подарък за своя 20-ти рожден ден), и Иван Ерменков от дузпа, а във втората с хеттрик се отличи синът на старши треньора на ОФК „Локомотив“ Николай Нинов - Ваклин Николов, на два пъти точен бе Алекс Савчев, а по веднъж - Иван Ерменков и Любослав Тодоров.
Тази вечер са поредните две срещи от груповата фаза на общинския турнир по футбол на малки врати. От 18:30 часа играят „ЛИВ“ - „Община Мездра“ в решителен двубой от предварителна група „А“, а от 19:30 часа съперници са „Моравица“ - „Ботевъ“ /Брусен/ от предварителна група „Б“.
В четвъртък, 13 май, по същото време са двубоите „Локо Футбол” - „Община Мездра“ (Група „A“) и „Неудобните“ - „Моравица“ (Група „Б“), а в понеделник, 17 май - „Кохонес Гранде“ - „ЛИВ“ (Група „A“) и „Крета“ - „Ботевъ“ - /Брусен/ (Група „Б“).
12.05.2021, 15:18 часа
1106 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha