Ето как цветът в спалнята влияе на сексуалния ни живот

Ето как цветът в спалнята влияе на сексуалния ни живот Наскоро британски учени проведоха проучване, за да разберат как интериорът на спалнята влияе на интимния живот на двойката. По-конкретно учените се опитаха да разберат дали цветът на стените в стаята оказват влияние на интимния живот на мъжа и жената.
Британците анкетираха над 2000 двойки, за да разберат какъв ефект оказва цветът на спалнята върху техния сексуален живо. 
Оказа се, че има!
Шокиращо или не, но един от най-големите слухове - този, свързан с червения цвят, направо изненада учените.
Оказа се, че двойките, чиито спални са боядисани в червено, са най-малко склонни да правят любов. Средно веднъж седмично – толкова често го правят. Този факт принуди учените да преразгледат отношението си към мита, който витае около червеното в спалнята.
Рекордьорите по честота на секс са двойки, които заспиват в стаи с цвят на карамел. Те средно правят любов три пъти седмично. Психолозите отдават това на факта, че карамеленият цвят е свързан със сладкиши и празнично настроение.
Изследователите също се заели да разберат как интериорните нюанси влияят на съня на субектите. Оказа се, че собствениците на спални в сини тонове спят най-добре, но сънят в лилава стая в повечето случаи е кратък, несполучлив и труден.
16.05.2021, 10:00 часа
741 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha