Изританата „калинка” на Бойко Борисов била любовница на Влади Горанов

Изританата „калинка” на Бойко Борисов била любовница на Влади Горанов „Калинката” на Бойко Борисов - Десислава Трифонова, която вчера бе позорно изритана от Българската агенция за инвестиции (БАИ), е била любовница на главния финансов схемаджия на ГЕРБ Владислав Горанов, съобщи Narod.bg.
Аферата с Десислава бившият министър въртял още по времето, когато пробивал в политиката като член на ДПС. Тогава „калинката” на Борисов живееше с дясната ръка на Лютви Местан, болна интригантка и кариеристка, описа я информаторът.
Връзките с политици явно са добре осребрени, защото като шефка на БАИ Десислава Трифонова е прибирала колосалните 38 000 лева месечна заплата!
Разкритието направи един от малкото истински дисиденти у нас – Петър Бояджиев.
Ето какво написа в своя фейсбук антикомунистът:
"Ей туй моме е било директор на Агенцията по инвестициите с 38 хиляди месечна заплата и се е разпореждало с 1,7 млрд. лева. На бате Бойко Калинка Малинка. Сега ревна, че я уволнили.
Не знам дали това е верно, но то е близо 2 пъти повече от запитата на един френски министър и е май по-висока и от заплатата на президента Макрон.
Второто ще го проверя. Ако обаче това се окаже верно, в България няма нужда от протести, а от кръв".
14.05.2021, 10:18 часа
9569 3
Коментари

Леле Мале

14.05.2021, 21:55 часа
С 38 бона заплата бая се е налапала при управлението на Бойко М. Борисов, а за пенсионерите 200 лева пенсика, с което се хвалят Патриотарите, а за работоспособните роби в Булгаристан 650 лв. минимална след удръжките 500 лв. чисти.

?

14.05.2021, 14:48 часа
Е заради тоя курволяк умните хора напуснаха страната

Валентин

14.05.2021, 13:34 часа
Алчно и нагло курве, но по-лошото е, че не е само тя калинката...
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha