Трагедия без край! Вижте кои са загиналите при катастрофата на Е-79 край Монтана

Трагедия без край! Вижте кои са загиналите при катастрофата на Е-79 край Монтана Шофьорът и съпругата му, които загинаха вчера при кървавата катастрофа край монтанското село Долна Вереница, са с адресна регистрация в Ружинци-2, установи проверка на агенция BulNews.
Местните наричат квартала на общинския център Белоптичене. За тежкия пътен инцидент медията ни съобщи минути след зверския сблъсък.

Касапница край Монтана! Трима души загинаха при зверска катастрофа до Долна Вереница /снимки/

62-годишният Николай е по-известен в района с прякора си Сури. Той е бил шофьорът на „Пасат“-а с монтанска регистрация, който попадна между два ТИР-а на международния път Е-79.
Водачът на лекия автомобил, съпругата му и пътниците – 46-годишната Галя и 22-годишната ѝ дъщеря Александра от Белоградчик, не са имали никакъв шанс да оцелеят. Криминалисти с опит са били потресени от гледката на размазани тела в лекия автомобил "Фолксваген Пасат".
Четиримата са пътували към Монтана, но все още не е изяснено какъв е бил поводът за това. Сури често правел услуги, като возел хора с личния си автомобил срещу дребно заплащане.
Загиналите са безработни, както повечето жители на видинската община Ружинци.
16.05.2021, 09:17 часа
5371 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha