Вижте кои са участниците в кървавата свада в Смоляновци, убиецът направи пълни самопризнания

Вижте кои са участниците в кървавата свада в Смоляновци, убиецът направи пълни самопризнания Стана ясно кои са участниците във фаталната семейна свада в монтанското село Смоляновци, научи агенция BulNews.
Припомняме, че зверското убийство бе извършено снощи, а за него съобщи медията ни.

Зверство в Монтанско! Баща простреля и наръга в сърцето сина си, майка му почина от шок

След семеен скандал 73-годишният Георги прострелял в коляното с нерегистрирана ловна пушка 47-годишния си син Ангел, след което го пробол с нож в сърцето и мъжът починал на място. До него е бил открит трупът на 70-годишната му майка - Венета, който бил без видими следи от насилие. Предполага се, че жената е починала заради шока от убийството на сина ѝ, уточняват от полицията. 
Пристигналите на място полицаи заварили Георги вкаменен до двете бездиханни тела, а след задържането му той направил пълни самопризнания.
„Никога не съм допускал, че в това семейство може да се случи такава трагедия. Ангел работеше, беше малко заядлив човек, но не злоупотребяваше с алкохол и не беше с буен нрав. Бай Георги се грижеше за болната си жена и така му минаваха дните. Не знам какво е станало, но трагедията е голяма", каза кметът на селото Пламен Личков.
72-годишният убиец е задържан за 72 часа, като прокуратурата ще прецени дали ще иска постоянна мярка „задържане под стража".
Възрастният човек все още не знае, че съпругата му е починала, казаха полицаи.
26.05.2021, 12:05 часа
7906 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha