Зверство в Монтанско! Баща простреля и наръга в сърцето сина си, майка му почина от шок

Зверство в Монтанско! Баща простреля и наръга в сърцето сина си, майка му почина от шок Зверско убийство е станало в монтанското село Смоляновци, съобщиха от областната дирекция на МВР.
Снощи, около 22.30 часа, в полицията е постъпил сигнал за скандал в къща в населеното място. При пристигането на униформените било установено, че след семейна свада 73-годишен баща прострелял в коляното с нерегистрирана ловна пушка 47-годишния си син, след което го пробол с нож в сърцето. Раната била фатална и намушканият починал на място. До него е бил открит трупът на 70-годишната му майка, без видими следи от насилие. Предполага се, че е починала поради шока от убийството на сина й, уточняват от полицията. Според роднини тя е страдала от сърдечни заболявания и диабет.
Извършителят на убийството е задържан. Използваните от него оръжия – самоделна пушка и нож са иззети. По случая са назначени експертизи. Образувано е досъдебно производство, а действията по което се наблюдават от Окръжната прокуратура в Монтана. 

*Снимката е илюстративна 
26.05.2021, 11:03 часа
10468 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha