Пламен Бобоков: Бойко Борисов има 8 милиарда лева

Пламен Бобоков: Бойко Борисов има 8 милиарда лева Епохално интервю на мачкания от хунтата ГЕРБ Пламен Бобоков при Веселин Дремджиев. Според признанията на бизнесмена Бойко Борисов притежава приблизително 8 милиарда лева.
"Мнозина си го мислим, но все още малцина се осмеляват да изрекат на глас зловещите ни предположения:
Носят се слухове, че състоянието на Бойко Борисов възлиза на 3,5-4 млрд. евро, т.е., 8 милиарда лева… от “комисионни” и “отчисления”! Всичко е унищожено. Борисов и кликата около него са като заразно зло.
Навсякъде цари тотална деградация и тотална корупция и се изискват огромни усилия, за да се промени това. Най-важното е българинът да излезе и да гласува, защото тия хора няма да си отидат лесно. Борисов все пак краде само 10-15%, а представете си тези около него. Това е нещо страшно. Битката тепърва предстои. Не може да си стоим по къщичките, да хапваме, да си пийваме и да гледаме сеирче. Това са едни изключително злобни и отмъстителни хора, начело с лидера. 100% вярвам, че е заплашвал бизнесмен, че близките му ще го изядат без да разберат. Това е истинската мутра", заяви Пламен Бобоков.
01.06.2021, 14:05 часа
4180 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha