Опасен инцидент! Дядо предизвика тежка катастрофа в Ломско, в болницата е

Опасен инцидент! Дядо предизвика тежка катастрофа в Ломско, в болницата е Възрастен мъж е предизвикал тежка катастрофа в Ломско, съобщиха от полицията в Монтана.
Инцидентът е станал вчера, в 12.15 часа, между Сталийска махала и крайдунавския град. 71-годишен водач от селото управлявал на лекия си автомобил "Рено Клио" с монтанска регистрация с несъобразена с пътните условия. При излизане от десен завой губи контрол над волана, навлиза частично в насрещната пътна лента и се блъска в насрещно движещ се лек автомобил с плевенска регистрация. Зад волана на колата е била 31-годишна жителка на Вълчедръм.
При произшествието са нанесени материални щети и на двата автомобила, а възрастният водач си самопричинява телесна повреда - счупване на ребрата и лицеви кости. Пострадалият е настанен в болницата в Лом под наблюдение, без опасност за живота.
Полицаите тествали и двамата водачи за употреба на алкохол, като резултатът е отрицателен.
По случая е извършен оглед и образувано досъдебно производство, а на водача на лекия автомобил „Рено Клио“ е съставен акт по Закона за движение по пътищата.

*Снимката е илюстративна
03.06.2021, 10:54 часа
2360 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha