Защо жените избират бета мъже

Защо жените избират бета мъже Алфа и бета мъжете се различават по някои показатели. Алфа мъжете са известни с егото си, със стремежа си да изпъкват, да бъдат забелязани, както и да заявят мъжкия си потенциал. Бета мъжете са не по-малко мъжествени и достойни. Тяхното бета излъчване в никакъв случай не бива да се приема като второстепенно, изпълнено с по-малко самочувствие или с по-малко качества.

Специфики на алфа и бета мъжете
В много случаи дори жените избират бета мъже за своите дългосрочни, хармонични и щастливи връзки. Ето защо този подсъзнателен избор е една от тайните за успешна връзка.

Бета мъжете са нежни джентълмени
Бета мъжете не са непременно доминиращи като алфа мъжете, но това не ги прави безхарактерни хора, напротив. Техният подход е по-неагресивен и това в много случаи омагьосва жените и ги привлича. Бета мъжете избягват директните конфликти и не налагат мнението си непременно. Те не демонстрират надмощие над жените, което ги кара да се чувстват пълноценни и равни. Ако имате връзка с бета мъж бъдете сигурни, че в повечето случаи ще бъдете чути и изслушани.

Бета мъжете поемат своя дял от домакинската работа
Характерна черта на алфа мъжете е да смятат, че домакинството не е тяхна работа. При бета мъжете нещата не стоят така. Те уважават усилията на жените в поддържането на домакинството и с удоволствие поемат своята част от това.

Бета мъжете не са контролиращи
Контролиращият партньор е едно от най-токсичните бедствия, които може да ви се случи в интимен план. Бета мъжете не са такива. Те нямат мания за контрол, присъща за алфа мъжете, които искат да знаят какво прави половинката им и с кого е във всеки един момент. Бета мъжете проявяват повече толерантност към личното пространство и не настояват винаги нещата да стават по техния начин.

Те са лоялни и подкрепящи
Едно от най-привлекателните неща у бета мъжете е тяхната лоялност. Жените, които имат връзка с бета мъже знаят, че могат да разчитат на тях и че могат да им имат доверие. Този тип мъже подкрепят половинките си и са винаги до тях независимо от обстоятелствата. Такъв партньор е изключително надежден в дългосрочен план.

Бета мъжете няма да ви накарат да бъдете домакиня
Бета мъжете уважават стремежа на жените към независимост, еманципация и равенство. Ето защо един бета мъж никога не би ви задължил да бъдете домакиня вкъщи, ако не искате това. Този тип мъже не се чувстват застрашени от превъзходството на жените, което витае в главата на друг тип мъже. Това ги кара да приемат жените наравно и да не се опитват да потискат самочувствието им, вкарвайки ги в остарели рамки.

 
11.06.2021, 10:00 часа
1103 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha