Голям интерес в Криводол към временния имунизационен кабинет на ЦСМП-Враца /снимки/

Голям интерес в Криводол към временния имунизационен кабинет на ЦСМП-Враца /снимки/ Голям интерес бе проявен на пазара в Криводол от жителите към временния имунизационен кабинет на ЦСМП-Враца, съобщи шефът на Спешния център д-р Галина Лещарска.
Днес от 10 до 13 часа всеки желаещ да си постави ваксина срещу COVID-19, имаше възможност да го направи на пазара в града.
За да се подобри имунизационният обхват на населението на общината, бяха пристигнали от Враца мобилен екип от лекар, медицинска сестра и парамедик с оборудван санитарен автомобил.
Агенция BulNews бе медиен партньор на инициативата.
Оказа се, че решението да бъде разкрит имунизационен кабинет е навременно и полезно, тъй като много хора поставиха първата си ваксина срещу коронавируса.
Желаещите имаха възможност без предварително записване да избират между "Pfizer, "Moderna", "AstraZeneca" и "Johnson & Johnson".
Големият интерес към инициативата на Спешния център във Враца вероятно ще доведе до разкриването на още подобни кабинети, с което да се подпомогне имунизирането на населението в борбата с COVID-19.
12.06.2021, 13:40 часа
2326 1
Коментари

туу

12.06.2021, 17:17 часа
Това не е ли на пазара в Криводол.Баси имунизационния център.И колко човека са ваксинирани?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha