Калин Каменов награди изпълнителния директор на "Холсим" /снимки/

Калин Каменов награди изпълнителния директор на "Холсим" /снимки/ Калин Каменов отличи дългогодишния изпълнителен директор на “Холсим”, съобщиха от местната управа.
За успешното партньорство и сътрудничество с местната администрация, кметът на Враца връчи почетен плакет на дългогодишния изпълнителен директор на “Холсим (България)” АД - Тодор Костов.
“Над 20-годишното Ви управление на завода е пример за подражание. Положените усилия и енергия превърнаха “Холсим” не само във водещо предприятие, но и в инвеститор, който работи за развитието на региона! Благодаря Ви за подкрепата!” - каза още Каменов.
В рамките на церемонията, своята признателност към Тодор Костов изразиха и Евгени Евгениев - председател на Надзорния съвет и настоящият изпълнителен директор на циментовия завод - Росен Папазов.
Пред присъстващите служители и гости на “Холсим”, Тодор Костов благодари за подкрепата и пожела здраве, сили и успех на своите колеги.
12.06.2021, 16:55 часа
1837 1
Коментари

12.06.2021, 23:03 часа
Всички граждани и селяни около завода за изгаряне на ЕС и друг боклук, заедно с децата си им благодарят горещо за диоксините и фураните с които е обогатена почвата, водата и въздуха.Хвала! Раци ще има за всички от сърце.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha